Stap nu over

voor 3 jaar en

krijg €160 bonus!


Vul je gegevens in en bereken je voordeel

Adresgegevens

Energieleverancier

Verbruik Ik heb een enkele meter Ik heb een dubbele meter

kWh
kWh
kWh
m3

Echt inzicht in je energieverbruik

De Inzicht-app (voorheen Anna-inzicht) geeft inzicht in je energieverbruik. De Inzicht-app maakt je slimme meter écht slim. Je hoeft je alleen te registreren via je meter, de app doet de rest. De Inzicht-app is eenvoudig in installatie en gebruik. En helemaal gratis, voor alle Nederlanders.

Lees meer

We love elektrisch rijden

Hoe meer elektrische auto’s op de weg, hoe beter. Elektrisch rijden moet aantrekkelijker én beter betaalbaar worden. En het liefst snel ook. Dat heeft Tesla goed begrepen. Met de Model 3 behoort elektrisch rijden in één klap voor een grote groep mensen tot de mogelijkheden. Samen met MisterGreen hebben wij de eerste exemplaren voor Nederland veiliggesteld. Reserveer jij ‘m vast?

Lees meer

Vroeger waren er thermostaten

Nu is er Anna. Anna helpt je besparen. En daar hoef je zelf niets voor te doen. Anna leert namelijk van je levensstijl en programmeert zichzelf. Lekker makkelijk. Thuiskomen in een warm huis? Anna regelt het voor je. En even technisch: Anna is ontwikkeld voor de Nederlandse markt en kan dus goed omgaan met Nederlandse cv-ketels.

Lees meer

Good to know

Je hebt vast wel iets spannenders te doen dan nadenken over je energierekening. Dat begrijpen we. Daarom hebben wij een handig lijstje voor je gemaakt met 5 veelgestelde vragen, zoals ‘Hebben jullie mijn betaling ontvangen?’ en ‘Hoe log ik in op Mijn NLE?’. Zo heb je direct een antwoord en kun je snel weer verder met de orde van de dag.

Top 5 veelgestelde vragen

Niet zomaar een energiemaatschappij

NLE is een onafhankelijke, jonge en innovatieve energiemaatschappij die de energieprijzen graag laag houdt. En andere energieleveranciers uitdaagt dat ook te doen. Daarom dagen we sinds kort ook de telecommarkt uit! We bieden nu ook internet, televisie en bellen aan. We zitten nooit stil en doen het graag iedere dag een beetje beter. We maken ons hard voor begrijpelijke taal en transparantie in de markt. En dat doen we al sinds 2005 met veel plezier.

In de basis leveren we natuurlijk gas en elektriciteit. Maar we doen meer dan dat. In 2014 lanceerden we de slimme (én mooie) thermostaat Anna en de gratis Inzicht-app. En sinds 2016 zijn we de meest enthousiaste uitdager in de Nederlandse telecommarkt. Daarnaast bieden we met ‘Zon erbij’ ook landelijk zonnepanelen aan. Meer dan energie dus. En we gaan nog wel even door met innoveren.

Omdat we aanvankelijk vonden dat de energiemarkt opgeschud moest worden. Iedereen moest weten dat er iets te kiezen viel. En dat je door over te stappen veel geld kunt besparen. Dat doel is voor de energiemarkt bereikt, nu de telecommarkt nog. We focussen ons voornamelijk op 3 aspecten: prijs, service en innovatie.