Stel je Alles-in-1-pakket samen.

Oh, wacht even ...

Er zijn meerdere huisnummertoevoegingen gevonden op dit adres. Welke is van jou?

Opnieuw adres invullen

Stel je Alles-in-1-pakket samen.

Opnieuw adres invullen

Ben je al energieklant bij NLE? Dan ontvang je eenmalig €25,00 combikorting bij je Alles-in-1-pakket!

Je energie en telecom onder één dak. Wel zo handig, vonden wij. Heb jij al energie van NLE en wil je voortaan ook internetten, televisie kijken en bellen via NLEˣ? Goed plan, want dat is voor jou namelijk éxtra voordelig. Word je klant voor energie en daarna voor Alles-in-1, dan krijg je eenmalig €25 korting. Ben je al klant voor Alles-in-1 en wil je ook energie van NLE, dan krijg je eenmalig €12,50 per energieproduct, bóvenop onze superscherpe tarieven! Gewoon, omdat we blij met je zijn. De korting verrekenen we aan het einde van het jaar.

Heel even geduld alsjeblieft! We controleren de beschikbaarheid.
Heel even geduld alsjeblieft! We controleren de beschikbaarheid.
Beste Alles in 1 Prodiver 2016

Waarom ook telecom?

Telecom lijkt op energie. Mensen vinden het niet superbelangrijk, tot het moment dat het er niet meer is. En de telecommarkt wordt gedomineerd door een paar traditionele partijen, net zoals in de energiemarkt het geval was toen wij 11 jaar geleden begonnen. Ook voor de telecommarkt is het tijd voor keuzevrijheid. En één dienstverlener voor alle zaken in en om het huis: superhandig toch? Daarom niet meer alleen energie, maar ook internet, tv en bellen.

FOX Sports Eredivisie

Voor maar €7,50 per maand!

Ben jij een voetballiefhebber? Kies dan voor FOX Sports Eredivsie. Je kijkt dan live naar de wedstrijden in de Eredivisie, Jupiler League, Tweede divisie en KNVB beker. Daarnaast pik je ook de samenvattingen van de Bundesliga en Europa League mee en kijk je met FOX Sports Go  overal via je laptop, tablet en smartphone. En dat voor maar €7,50 per maand!
 

Bekijk het pakket

 

WiFi-versterker

Gratis bij je abonnement

Heel handig dat supersnelle internet, maar het is pas echt handig als je overal een goed signaal hebt. Daarom krijg je bij ons een gratis WiFi-versterker bij je overstap. Want wij begrijpen dat je WiFi-signaal écht goed moet zijn.

“Lage prijzen en het betrouwbare netwerk van KPN”

Knetterkundige installateurs

Een installateur die weggaat voordat je internet fatsoenlijk werkt. Een veelvoorkomende klacht in telecomland. Dat doen wij anders. Want wij begrijpen dat onze service bij de installatie pas écht begint.
 

Alles over installatie

Snelst groeiende telecomprovider

Eind 2016 begonnen wij met onze aanbieding voor internet, tv en bellen. En dat maakte wat los in Nederland. Binnen een jaar hadden we al meer dan 40.000 aanmeldingen. Wij verwachten over een jaar, net als bij energie, ook voor telecom de grootste onafhankelijke aanbieder te zijn. En onze ervaring in energie gebruiken we natuurlijk ook voor telecom. Dat maakte ons in 2016 al de beste telecomprovider volgens telecomprovider.nl.