Stel je Alles-in-1-pakket samen.

Oh, wacht even ...

Er zijn meerdere huisnummertoevoegingen gevonden op dit adres. Welke is van jou?

Ben je al energieklant bij NLE? Dan ontvang je eenmalig €25,00 combikorting bij je Alles-in-1-pakket!

Je energie en telecom onder één dak. Wel zo handig, vonden wij. Heb jij al energie van NLE en wil je voortaan ook internetten, televisie kijken en bellen via NLEˣ? Goed plan, want dat is voor jou namelijk éxtra voordelig. Word je klant voor energie en daarna voor Alles-in-1, dan krijg je eenmalig €25 korting. Ben je al klant voor Alles-in-1 en wil je ook energie van NLE, dan krijg je eenmalig €12,50 per energieproduct, bóvenop onze superscherpe tarieven! Gewoon, omdat we blij met je zijn. De korting verrekenen we aan het einde van het jaar.

Heel even geduld alsjeblieft! We controleren de beschikbaarheid.
Heel even geduld alsjeblieft! We controleren de beschikbaarheid.
  • Gratis wifi-versterker
  • Betrouwbare netwerk van KPN

Waarom ook telecom?

Telecom lijkt op energie. Mensen vinden het niet superbelangrijk, tot het moment dat het er niet meer is. En de telecommarkt wordt gedomineerd door een paar traditionele partijen, net zoals in de energiemarkt het geval was toen wij 11 jaar geleden begonnen. Ook voor de telecommarkt is het tijd voor keuzevrijheid. En één dienstverlener voor alle zaken in en om het huis: superhandig toch? Daarom niet meer alleen energie, maar ook internet, tv en bellen.

FOX Sports Eredivisie

Voor maar €9,99 per maand!

Ben jij een voetballiefhebber? Kies dan voor FOX Sports Eredivisie. Je kijkt dan live naar de wedstrijden in de Eredivisie, Jupiler League, Tweede divisie en KNVB beker. Daarnaast pik je ook de samenvattingen van de Bundesliga mee en kijk je met FOX Sports Go  overal via je laptop, tablet en smartphone. En dat voor maar €9,99 per maand!
 

Bekijk het pakket

 

WiFi-versterker

Gratis bij je abonnement

Heel handig dat supersnelle internet, maar het is pas echt handig als je overal een goed signaal hebt. Daarom krijg je bij ons een gratis WiFi-versterker bij je overstap. Want wij begrijpen dat je WiFi-signaal écht goed moet zijn.

“Lage prijzen en het betrouwbare netwerk van KPN”

Knetterkundige installateurs

Een installateur die weggaat voordat je internet fatsoenlijk werkt. Een veelvoorkomende klacht in telecomland. Dat doen wij anders. Want wij begrijpen dat onze service bij de installatie pas écht begint.
 

Alles over installatie

Snelst groeiende alles-in-1-provider

Eind 2016 begonnen wij met onze aanbieding voor internet, tv en bellen. En dat maakte wat los in Nederland. Binnen een jaar hadden we al ruim 40.000 aanmeldingen voor ons alles-in-1-pakket. Wij verwachten over een jaar, net als bij energie, ook voor internet, tv en bellen de grootste onafhankelijke aanbieder te zijn. En onze ervaring in energie gebruiken we natuurlijk ook voor alles-in-1. Dat maakte ons in 2016 al de beste alles-in-1-provider volgens providers.nl!
 

Jouw alles-in-1-pakket

We leveren over het betrouwbare netwerk van KPN. Afhankelijk van je aansluiting kun je je alles-in-1-pakket via koper of glasvezel ontvangen. Wil je weten welke pakketten voor internet, tv en bellen beschikbaar zijn op jouw adres? Vul dan bovenaan deze pagina je postcode en huisnummer in. Je ziet dan meteen welke internetsnelheid we op jouw adres kunnen leveren, of je koper of glasvezel hebt en welke extra tv-pakketten we hebben. Join the circle!
 

Niet zomaar een telecomprovider

Kies je voor alles-in-1 van NLEx? Dan leveren we je niet zomaar een alles-in-1-pakket, maar zorgen we er voor dat je WiFi écht werkt! Wel zo handig. We geven je een gratis WiFi-versterker cadeau. En als je kiest voor glasvezel komt er altijd gratis een installateur bij je langs om je alles-in-1-pakket te installeren. Stap je over van Ziggo? Ook dan komt de installateur gratis langs! Wil je liever zelf je alles-in-1-pakket installeren? Dat kan natuurlijk ook! We hebben een superhandige handleiding voor je geschreven. Naast stabiel internet, krijg je bij NLEx de keuze uit alle bekende televisiepakketten en televisiezenders. Stap nu ook over naar alles-in-1 van NLEx!